X

Arriba la 21a edició de la Nit de l’Art a Palma

Una vintena de galeries, museus i centres expositius les portes

22/09/2017

Arriba la 21a edició de la Nit de l’Art a Palma

Aquest dissabte se celebra la 21a edició de la nit de l’art. Una vintena de galeries, museus i centres expositius obriran a la nit les seves portes. Una és la galeria Horrach Moyà on es poden veure tres treballs històrics de la performer Marina Abramovich i que se centren en els crits de llibertat.

Carlos Amorales ocuparà les dues plantes del Centre Cultural Pelaires. Amb el títol “Partituras para instrumentos de percusión”, exposa per primera vegada a Espanya. Ell va ser seleccionat per Mèxic per representar el seu país a la Biennal de Venècia.

De Puerto Rico arriba Melvin Martínez. Inaugura exposició a la galeria Xavier Fiol. Els experts diuen que és un dels pintors abstractes joves més prometedors del seu país. Juga amb la fusió entre l’art kitsch i el pop i de pas fa crítica social.

La Galeria Louis 21 porta Interface, la primera gran retrospectiva a les Balears de l’alemanya Valerie Krause. La creadora resident a Düsseldorf mostra treballs escultòrics amb materials que van des del ferro a la ceràmica passant per la terra. I darrere de cada peça hi ha una història apassionant.

I acabam la selecció amb el portuguès Pedro Calapez a la Galeria Maior de Palma. Nascut a Lisboa, les seves peces exploren els límits cromàtics i on pregunten on acaba la dimensió pictòrica. Obres abstractes amb molta força i que sorprendran els espectadors. Tot això i molt més es podrà veure en aquesta nova edició de la Nit de l’Art.

22/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris