X

El món rural demana més consens al Govern

El conseller Vidal assegura que s'han arribat a acords amb alguns sectors, però que amb altres és impossible, per una qüestió ideològica

28/09/2017

El món rural demana més consens al Govern

Diferents associacions i federacions de les illes vinculades al món rural sortiran dissabte que ve al carrer per demanar al Govern més consens en les seves decisions. En concret participaran membres de les Federacions Balears de pesça, caça i activitats subaquàtiques, ANATUR, l’Associació Món Rural, l’Associació La Calesa, vedats de caça rural i associacions de cavalllistes entre d’altres, així com tots aquells ciutadans que es vulguin afegir.

Amb aquest acte de protesta pretenen denunciar mesures com la declaració de zona CEPA sense comptar amb el consens dels propietaris o federacions afectats  o l’aprovació de la Llei de protecció animal, són només alguns dels exemples de decisions guvernamentals que els han perjudicat sense poder fer res per evitar-ho.

Ni ASAJA ni Unió de Pagesos participaran en aquesta marxa que du per lema “Ja no podem mes” i que sortirà a les 10 del dematí de la plaça del Tub de Palma. Els animals partiran des de l’hipòdrom de Son Pardo, mentre que la maquinària agrícola sortirà de Son Malferit. Tot plegat es juntarà pels principals carrers de ciutat fins a finalitzar davant el Consolat de Mar.

 

Vicenç Vidal ofereix diàleg als caçadors

El conseller de Medi Ambient afirma que està disposat a dialogar amb totes les entitats. Assegura que s’han arribat a acords amb alguns sectors, però que amb altres és impossible, per una qüestió ideològica:

28/09/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris