X

Golejades de Mallorca B i UD Ibiza a 3a divisió

Toni Amor debuta de la millor manera a la banqueta de l'Eivissa i el Mallorca B continua líder

01/10/2017

Poc s’imaginava en aquest moment Toni Amor que el seu debut a la banqueta de l’Eivissa seria amb un 8-0. El Son Cladera va rebre gols de tots els colors. El primer el va fer Cirio, després va arribar el de Payan, i just abans del descans una altra vegada Cirio va fer el 3-0. A la segona part, Diego Cascon va marcar el quart després d’aquesta bona assistència. I l’Eivissa es va anar creixent. Adrián Ramos en va marcar dos de seguits… El setè va ser un golàs. Un gran llançament de falta de Víctor Galera. I Ramos va acabar amb un hat-trick. Era el 8-0 definitiu. Un resultat que col·loca els eivissencs segons.
El líder continua sent el Mallorca B, que també va oferir una golejada a la seva afició. 6-0 davant el Santanyí. Pascual va fer l’únic gol de la primera part i ell mateix va fer el 2-0, en començar el segon temps. El tercer el va marcar un Ángel Rodado que acabaria amb un hat trick. Abans, però, marcaria Bryan. Un espectacle que seguia amb atenció Steve Nash des de la grada. Amb aquest llançament de falta, Rodado va fer pujar el 5-0 al marcador. I un minut després, va marcar el seu tercer gol, el sisè de l’horabaixa.
També a la part alta, l’Alcúdia suma només un punt. Empat contra el Platges de Calvià, que es va avançar amb el gol d’Adrián Hernández. Bernat Rosselló va fer l’empat a 1. El mateix resultat que al Nou Camp d’Inca, on Joan Roig va avançar el Manacor i Amorin va fer l’empat. Un partit que va acabar amb tensió, amb crits contra el jugador del Manacor Harry Tabe, que ahir va veure el partit des de la grada.