X

320 auxiliars de conversa ensenyaran anglès, francès o alemany a alumnes illencs

El programa, orientat a Infantil i Primària, pretén que els infants coneguin un nou idioma i puguin desenvolupar i millorar les seves capacitats orals

02/10/2017

320 auxiliars de conversa ensenyaran anglès, francès o alemany a alumnes illencs

Tres- cents vint estudiants estrangers ensenyaran als nins d’Infantil i Primària de les Balears anglès, francès o alemany durant tot aquest curs escolar.

El programa d’Auxiliars de conversa es va posar en marxa ara ja fa una dècada i pretén que els infants illencs coneguin un nou idioma i puguin desenvolupar i millorar les seves capacitats orals. Alguns ja han participat en aquest programa i tornen a repetir però per altres aquesta és la seva primera experiència. Altres destaquen que els infants illencs són molt curiosos però tots coincideixen en què és molt important que els nins comencin ben prest a escoltar altres idiomes per poder millorar les seves competències

Avui han rebut la benvinguda per part del conseller d’Educació, Martí March, i de la cònsol d’Estats Units a les Balears, Kimberly Marshall, que els ha encoratjat a convertir-se en ambaixadors de la llengua anglesa. Aquest programa té un pressupost d’1,8 milions d’euros.

No totes les places d’auxiliar de conversa s’han pogut cobrir en primera instància i per això els pròxims dies s’obrirà un borsí per incorporar-se al programa.

02/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris