X

Ciutadella rectifica la seva condemna als incidents de l’1-O perquè el PP no s’hi sent representat

Els populars diuen que també es va pegar a la Policia i obliguen l'equip de govern a assumir en solitari el comunicat

06/10/2017

Ciutadella rectifica la seva condemna als incidents de l’1-O perquè el PP no s’hi sent representat

L’equip de govern de Ciutadella ha modificat el comunicat institucional en què condemnava l’ús de la violència policial que es va viure a Catalunya el passat diumenge 1 d’octubre durant la celebració del referèndum.

A instàncies del Partit Popular, que ha presentat una moció al respecte, s’ha canviat el text per explicitar que la condemna és exclusiva de l’equip de govern i no de tot l’Ajuntament, com s’havia difós inicialment.

Els populars ja van denunciar dies abans del referèndum l’ús suposadament partidista que es feia d’espais municipals, tanques de publicitat a edificis públics d’on penjaven cartells de suport al dret a decidir i la convocatòria d’una concentració.
La que es va fer l’endemà a Ciutadella, aquesta vegada a favor de la unitat d’Espanya, va acabar amb una agressió. La patida pel coordinador de Ciutadans, Joan Canals, a qui van pegar un cop de puny que el va deixar inconscient i l’obligà a passar nit a l’hospital. L’agressor n’ha estat absolt, però el desacord continua.

 

Aquest cap de setmana, més manifestacions

Per intentar posar d’acord els dos bàndols s’han convocat per aquest dissabte noves concentracions a Maó i a Ciutadella, i una altra de suport diumenge a la Policia Nacional.

El populars critiquen també l’absència d’un representant de la corporació als actes commemoratiu del dia de la Policia Nacional, celebrat el passat dilluns. Denuncien que és una decisió ideològica d’una sola persona que té l’obligació de representat a tots els ciutadans

06/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris