X

800.000 euros de l’ecotaxa per quatre obres de restauració patrimonial a Menorca

El Govern autoritza els primers pagaments amb altres projectes valorats en 18 milions pendents de finançar amb l'impost turístic

13/10/2017

800.000 euros de l’ecotaxa per quatre obres de restauració patrimonial a Menorca

El Consell de Govern ha autoritzat aquest divendres el pagament del 100% del cost de quatre obres de restauració patrimonial que Menorca va incloure dins la primera remesa de projectes a finançar per l’ecotaxa i que, per tant, seran dels primers en veure la llum. Es tracta de la consolidació de la murada del castell de Santa Àgueda, a Ferreries; la rehabilitació dels trams del Camí de Cavalls més afectats per l’erosió, i la rehabilitació de les torres de defensa de l’antic port romà de Sanitja, i de Rambla, a la costa nord.
Les quatre actuacions tenen un pressupost conjunt de 806.000 euros, que és només una part dels 4,1 milions que s’han d’invertir a Menorca amb els diners recaptats en el primer any d’aplicació de l’ecotaxa. L’impost turístic haurà de finançar, ja l’any que ve, altres 17 projectes que s’han inclòs a la segona convocatòria i que sumen altres 15 milions i mig. Els que quedin fora i sense finançament s’executaran a partir de 2019.

13/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris