X

Nadal jugarà les semifinals a Xangai

El manacorí ha derrotat Grigor Dimitrov en tres sets i s'enfrontarà a Marin Cilic en la següent ronda

13/10/2017

Nadal jugarà les semifinals a Xangai

Sortida amb ritme de Rafel Nadal contra un Grigor Dimitrov a qui s’ha enfrontat i ha derrotat dues vegades en una setmana. Malgrat que el búlgar ha estat qui ha anotat un dels punts del dia, Nadal ha sabut aprofitar millor les oportunitats que li ha concedit Dimitrov.

Amb un trencament al novè joc, el manacorí n’ha tengut a bastament per apuntar-se la primera mànega en 42 minuts de joc. A la segona, cap dels dos no ha deixat escapar el seu servei. Dimitrov s’ha aferrat a la pista i ha exhibit el seu millor tennis davant un Nadal que al tie break ha deixat escapar un avantatge de 3 a 0. Les errades han condemnat el número u del món, que veia com s’escapava així la segona mànega, estavellant dues dretes a la xarxa.

El tercer set ha tengut un inici emocionant. Nadal patia al servei i concedia a Dimitrov una pilota de trencament que el búlgar no aprofitava. Ha estat la seva sentència. Al joc següent, Nadal ha aconseguit el break que li permetria adjudicar-se una nova victòria. Nadal ha fet dos trencaments en tot el partit i els ha tret màxim rendiment. Ha tancat el partit en 2 hores i 32 minuts. Demà serà a semifinals, les quartes que disputarà a Xangai.

13/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris