X

El Palma Futsal goleja el Santiago 7-0 a Son Moix

Tercera victòria consecutiva en lliga de l'equip d'Antonio Vadillo

14/10/2017

Victòria 7 a 0 del Palma Futsal davant el Santiago. És la primera gran golejada de la temporada. Joselito en aquesta jugada fa el primer. Era el minut 6 de partit. El segon va ser obra de Lolo Urbano. Minut 18. Joselito treu la falta i Lolo remata al fons de la xarxa. Hat-trick ahir del cordovès. El tercer, de doble penal, va ser de Paradinski. Amb el 3 a 0 es va arribar al descans.
A la represa, Santiago va disposar de dues ocasions. Però Sarmiento també tenia el dia.
Minut 25 de partit. Falta que treuen ràpid i Pazos marca el quart del Palma. Tres minuts després arribava el cinquè. Bona pressió dels homes de Vadillo i Lolo marca el segon del seu compte particular.
Amb el 5 a 0 i el Santiago jugant a porter/jugador va arribar el sisè del Palma. Lolo culminava així el seu tie-break al minut 39.
I just abans del temps, Quintela feia el set a zero definitu. Un partit que hauria volgut jugar l’entrenador.
El Palma Futsal suma la tercera victòria consecutiva i es col·loca cinquè a la classificació.