X

Maó posa en marxa ‘El convidat del mes’ per reactivar el centre d’art de Ca n’Oliver

Obre dissabte un cicle de col·loquis, que d'aquí a final d'any protagonitzaran Pitus Fernández, Carme Periano, Pau Faner, Ismael Pelegrí i Andreu Manresa

18/10/2017

Maó posa en marxa ‘El convidat del mes’ per reactivar el centre d’art de Ca n’Oliver

El Convidat del Mes. Així anomena l’Ajuntament de Maó el cicle d’entrevistes a persones destacades del món de la cultura i l’art que aquest dissabte posarà en marxa en col·laboració amb el Diari Menorca i que es perllongarà fins al juny de l’any que ve. Es tracta d’un col·loqui que, el tercer dissabte de cada mes, s’obrirà a la participació del públic assistent, que podrà interactuar directament amb cada convidat. L’objectiu és seguir omplint de contingut el centre d’art de Ca n’Oliver en temporada baixa.

Els primers protagonistes, dissabte, seran Pitus Fernández i Carme Periano, guardonats amb la Taula d’Or del Consell i creadors de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca, que enguany compleix el seu desè aniversari. El novembre els convidats seran l’escriptor Pau Faner i el professor Ismael Pelegrí. I dia 16 de desembre tocarà el torn al director general de la televisió pública, IB3, Andreu Manresa.

18/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris