X

Platges buides, claveguerams plens i més de 370 llamps en 24 hores

El mal temps no ha deixat cap incident greu a les Illes Balears

19/10/2017

Platges buides, claveguerams plens i més de 370 llamps en 24 hores

La pluja ha deslluït el primer dels tres dies de la fira d’octubre de Campos.

Amb els actes del dematí suspesos per mal temps i les paradetes ja llestes, la majoria han decidit arreplegar els atapins i provar sort a partir de demà. I tot que algunes ni tan sols s’han muntat, d’altres, amb els tendals ben estesos, queden, diuen, per fer poble.

A Palmanova, a Calvià, el carrer del Duc d’Estremera s’ha hagut de tallar al trànsit per acumulació d’aigua. La pluja ha estat persistent des de la matinada i ha deixat buides les platges que fins ahir encara tenien trull. A Maó, escales del port s’han convertit en torrent i alguns claveguerams no han donat l’abast.

Però més enllà de les molèsties habituals de l’aigua, la pluja moderada que ha caigut i que continuarà caient en forma de ruixades fins a la pròxima matina ha estat ben rebuda.

En les darreres 24 hores, han caigut a les Illes més de 370 llamps. La majoria, a Mallorca. Amb tot, però, no s’han registrat, incidents greus. A Palma, els bombers han hagut d’actuar per algunes caigudes de branques i el despreniment de pedres petites d’una façana.

19/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris