X

El Club de Mar de Palma s’ampliarà obrint-se al passeig marítim

L'Autoritat Portuària li ha renovat la concessió fins al 2044 a canvi d'invertir 50 milions en l'espai públic

19/10/2017

El Club de Mar de Palma s’ampliarà obrint-se al passeig marítim

El projecte de reforma del Club de Mar aprovat per l’Autoritat Portuària preveu un eix de vianants que permetrà accedir-hi des del passeig marítim i anar fins a la terminal de creuers del moll de Pelaires. S’eliminaran les tanques que actualment separen el passeig del club privat per convertir la zona en un espai obert i integrat a la façana marítima.

El Club de Mar mantindrà la concessió durant els pròxims 25 anys i a canvi realitzarà inversions en l’espai públic per valor de 50 milions d’euros. Renovarà per complet els edificis actuals i remodelarà els molls i els pantalans. També es farà càrrec de la construcció d’un edifici d’aparcaments públics. El club manté els 20.000 metres quadrats de domini públic en terra que explota actualment i incrementa la superfície mirall d’aigua fins als 200.000 metres quadrats.

Com a part de l’acord, el Club de Mar es compromet a abonar a les arques públiques 10 milions d’euros anuals en concepte de taxes. L’Autoritat Portuària ha aprovat renovar-li la concessió perquè considera el projecte d’interès estratègic.

Es preveu que les obres puguin començar a final 2018 i durin tres anys.

19/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris