X

Victòria 1-2 de l’At. Balears davant el Deportivo Aragón

Es retroba amb el triomf 6 jornades després

22/10/2017

I sis jornades després, l’Atlètic Balears va reviscolar. Nacho Heras ha exercit d’heroi a un quart d’hora del final d’un partit que ha començat com el dia de la marmota a la reraguarda. En aquesta ocasió ha estat Villapalos qui ha comès una errada de les que fan mal a la vista. Canvien els noms però no les situacions. Ruben supera Carl i als 7 minuts el panorama tornava negre. Encara s’ha enterbolit més amb la lesió de Rodri, substituit pel després decisiu Heras. L’empat ha arribat amb la firma dels laterals: José Ruiz la posa i Migue Marin sorpren de cap. La diana ha reactivat el Balears i Oliva ha estat a punt de donar l’avantatge abans del descans.Quan la segona pas no tenia massa història, l’expulsió per doble targeta de Torras ha estat el punt d’inflexió. A la falta posterior s’ha produit l’1-2, mitjançant l’oportunisme d’Heras aprofitant el rebuig d’Oliva. Marcel ha pogut fregat el golaç però no ha estat necessari per sumar tres punts que també es tradueixien en comprar un poc més de tranquilitat i mantenir el somni encara viu.