X

Pere Moll delegarà la batlia del Migjorn Gran al regidor que viu a Eivissa

El nou cartipàs, que s'aprovarà la setmana que ve amb el suport del PP, traspassa a Berlinghieri les regidories de Cultura, Esports i Joventut

23/10/2017

Pere Moll delegarà la batlia del Migjorn Gran al regidor que viu a Eivissa

El batle del Migjorn Gran, Pere Moll, delegarà en la seva absència l’alcaldia accidental a l’únic regidor de govern que li dona suport, Enric Berlinghieri, qui viu a Eivissa. Així, quan Pere Moll es posi malalt o sigui de viatge, el batle accidental estarà a la Pitiüsa Major. És l’única sortida que li queda a Moll, després que la socialista Ana-Britt Sánchez hagi renunciat a la seva condició de primera tinenta batle del consistori.

El batle convocarà la setmana que ve un ple extraordinari per tal de formalitzar la supressió de la junta de govern i donar a conèixer el nou cartipaç. Una estructura de govern a dues mans, que traspassa a Berlinghieri, el regidor, la gestió de les àrees de Cultura, Joventut i Esports perquè són les úniques que ja tenen funcionaris o empreses encarregades i que, per tant, no precisen d’un seguiment presencial a l’Ajuntament.

Pere Moll ha hagut d’arribar a aquest punt perquè ni el seu antic partit, el PSOE, ni tampoc el PP -que li dona suport extern- volen assumir cap responsabilitat al capdavant de la institució. És a dir, que el portaveu del PP, Ramón Verdú, no acceptarà ser alcalde accidental. El que no lleva que els populars estiguin satisfets amb aquest primer mes que vénen fiscalitzant des de defora la gestió del batle. A canvi, veuran aprovat en novembre el projecte de millora de cinc carrers al centre i el batle podrà comptar també amb el seu vot per baixar l’IBI i aprovar els pressupostos de 2018.

23/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris