X

IB3 emetrà en directe la gala de lliurament del premi Born de teatre

La cerimònia que donarà a conèixer la millor de les 260 obres presentades es podrà seguir per internet i a través de la pàgina web

26/10/2017

IB3 emetrà en directe la gala de lliurament del premi Born de teatre

Aquest dissabte es donarà a conèixer l’obra guanyadora de la 42ena edició del Premi Born de Teatre. Dissabte vespre, amb les càmeres d’IB3 novament en directe, es desvetllarà quin dels 4 originals finalistes es fa mereixedor de l’estatueta, que l’any passat va anar a parar a mans de l’autor català Francesc Messeguer per l’obra “Lear”. Precisament, avui vespre el grup de lectura del Cercle Artístic de Ciutadella farà una revisió del text, que agafa el seu títol d’una de les tragèdies escrites per William Shakespeare, ‘El rei Lear’.

El Cercle ha fet coincidir enguany el cap de setmana del Born amb la conferència inaugural del seu nou curs acadèmic, que aquest divendres pronunciarà Xavier Albertí, director del Teatre Nacional de Catalunya.
I dissabte, la gran nit al teatre de Ciutadella, a Calós. Primer, amb l’estrena a Menorca de l’obra “Calbó o el viatge d’Orfeu”, un espectacle commemoratiu de l’Any Pasqual Calbó que ha escrit i dirigit Pitus Fernández al front de l’equip de Produccions de Ferro.

En acabar, sonarà la música de Guiem Soldevila i el ball de Geliah, i sortiran a l’escenari els membres del jurat per desvetllar l’obra guanyadora entre les 260 presentades. En serà testimoni IB3, que retransmetrà en directe (a partir de les 22,45 h) la gala de lliurament, a través de la seva pàgina web.

Per cert, que apart del suport de la televisió pública i de les institucions, el Premi Born és una feliç realitat gràcies a la quarentena de persones que ja han col·laborat amb la campanya de micromecenatge que està en marxa. De moment ja es duen recaptats 4.825 euros.

26/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris