X

Pocs calamars al Mercat Nou d’Eivissa

Les captures no han estat tan altes com s'esperava durant la setmana que obre la temporada de pesca

26/10/2017

Pocs calamars al Mercat Nou d’Eivissa

Pocs calamars al Mercat Nou d’Eivissa. Les captures no han estat tan altes com s’esperava durant la setmana que obre la temporada de pesca. Amb tot, els consumidors d’Eivissa podran comprar calamar pescat a Eivissa a molt bon preu. Tendran descomptes del 30% en aquest producte, durant tota la setmana. Demà, aquí mateix hi haurà una degustació de tapes i plats amb calamar.

Es tracta d’una iniciativa organitzada per la Confraria de Pescadors, per fomentar el consum de Peix Nostrum i culmina aquest dissabte, dia 28, amb la tercera edició de la Fira Gastronòmica del Calamar, a Sant Carles, a partir de les 13 hores, on s’espera una gran participació. A més de la preparació de receptes hi haurà activitats infantils, concursos de receptes i concerts, durant tota la tarda i fins ben entrada la nit.

Els calamars grossos que els darrers dies costaven 22 euros ara estan a 18 i els petits es cotitzen a 14; 4 més barats que la setmana passada. Aquesta és l’oferta que fan els pescadors eivissencs en el marc de la Setmana del Calamar per promocionar la venda del peix fresc autòcton.

 

26/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris