X

Concentració dijous matí a les portes del Palau de la Generalitat contra la convocatòria d’eleccions

Òmnium i l'ANC se sumen a la manifestació d'estudiants, que demana respectar l'1-O

26/10/2017

Concentració dijous matí a les portes del Palau de la Generalitat contra la convocatòria d’eleccions

Els estudiants que avui es manifesten pel centre de Barcelona ja són a la plaça de Sant Jaume, on creix l’expectació i el nombre de ciutadans pendents de la declaració institucional de Carles Puigdemont. El president de la Generalitat ha d’anunciar la convocatòria d’eleccions.

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural s’han afegit, aquest migdia, a la mobilització estudiantil. En saber-se la notícia de la compareixença del president de la Generalitat, la manifestació s’ha convertit en una protesta contra la convocatòria d’eleccions i a favor de respectar el “mandat democràtic de l’1-O”.

 

Els portaveus d’Òmnium i de l’ANC, Marcel Mauri i Agustí Alcoverro, s’han adreçat als estudiants i han celebrat que la universitat hagi “sortit de la letergia” arran dels darrers esdeveniments polítics i que, des del 20 de setembre, els estudiants s’hagin organitzat i mantinguin la lluita “per la llibertat dels presos i per la llibertat de Catalunya”.

Els estudiants s’han manifestat aquest migdia a Barcelona contra l’aplicació de l’article 155 i a favor de l’alliberament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, els presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural.

26/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris