X

L’escola Pintor Torrent rep la inversió 24 anys esperada el mateix dia que mor el nét del pintor

El Govern hi invertirà prop d'un milió d'euros en ampliar el centre, construir un gimnàs i eliminar les barreres arquitectòniques

27/10/2017

L’escola Pintor Torrent rep la inversió 24 anys esperada el mateix dia que mor el nét del pintor

La sobtada mort de Pepe Torrent Vivó ha entristit tot Ciutadella. A part d’artista -com sa mare i el seu avi- era una persona molt vital, molt popular i estimada. Nét i fill de pintors, va saber donar un estil propi a les seves creacions, un estil molt personal que el diferenciàs del pintor Torrent, el gran referent de la nissaga. Com sa mare, va pintar les carotes de Sant Joan, la festa que tant estima el seu pare Carlos. I ha mort a Perú, de viatge, que és el que més li agradava.

Coses de la vida, la tragèdia ha coincidit amb la millor de les notícies per l’escola pública que duu el nom del seu avi, Fill Il·lustre de Ciutadella. El Consell de Govern ha autoritzat aquest divendres una inversió de 975.000 euros en obres que el centre venia reclamant des de fa 24 anys, gairebé des de la seva creació.

El projecte, que serà finançat en part amb fons europeus, preveu ampliar el centre amb la construcció d’un nou gimnàs amb un magatzem, banys i vestidors, a més d’una nova pista de bàsquet i futbol. També s’aprofitarà per eliminar les barreres arquitectòniques i instal·lar un ascensor elevat. Les actuacions, que beneficiaran als 250 alumnes que hi ha escolaritzats, tenen un termini d’execució de 8 mesos. La direcció espera que les obres comencin una vegada acabat el curs escolar.

27/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris