X

Manresa defensa “l’actuació periodística neutral i equilibrada” del programa ‘Dues voltes’ sobre l’1-O

El director general d'IB3 nega que l'espai fes "apologia de la il·legalitat" com apunta la diputada del PP Antònia Perelló

27/10/2017

Manresa defensa “l’actuació periodística neutral i equilibrada” del programa ‘Dues voltes’ sobre l’1-O

Escolta la intervenció del director general d'IB3, Andreu Manresa, a partir del minut 01:32:00.

El director general de l’ens públic de radiotelevisió de les Illes Balears (IB3), Andreu Manresa, ha negat aquest dijous que l’edició sobre el referèndum de l’1 d’octubre del programa ‘Dues Voltes‘ d’IB3 Televisió fes “apologia de la il·legalitat”.

Així ha contestat Manresa a la intervenció de la diputada del PP, Antònia Perelló, durant la Comissió de control al Parlament, en la qual la ‘popular’ ha sostingut que el programa “tenia com a objectiu lloar el referèndum”.

Manresa considera que el programa “va complir periodísticament” i “no va vulnerar cap dels principis d’equilibri, neutralitat i pluralitat”.

El director general d’IB3 ha defensat l’autonomia i els criteris dels periodistes del programa amb “una actuació periodística neutral i equilibrada”.

En aquest sentit, ha defensat que al programa ‘Dues voltes’ “han explicat el que passava i ho han fet bé”. Per això, Andreu Manresa ha lamentat les acusacions de Perelló.

27/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris