X

Victòria 1-4 del Collerense davant el Son Sardina

L'equip de Biel Pons se n'ha duit el triomf al derbi mallorquí de la segona divisió femenina

29/10/2017

Al derbi mallorquí de la Segona Divisió, victòria del Collerense per 1 a 4. Als 12 minuts de partit s’avançava l’equip de Biel Pons. Passada de Pili Espadas cap a Gema que amb aquesta volea supera Tere. El gol del partit ha arribat al minut 37. Gabi pressiona, roba la pilota al centre del camp i amb aquesta vaselina fa el 0 a 2 amb què s’ha arribat al descans. Al 64, el Son Sardina escurçava diferències amb el gol de Tania Sánchez, que remata enmig de les dues centrals. Vidal, 5 minuts després frenava les opcions del Son Sardina. Pili treu la falta i Vidal fa l’un a 3. L’un a 4 ha arribat al minut 87. Pili ha completat el seu partit amb el darrer gol del Collerense