X

Triomf amb remuntada del Palma Futsal a la pista d’Osasuna

El Palma tancarà la jornada en cinquena posició, gràcies a la victòria aconseguida per 2-3 a la pista d'un rival directe

04/11/2017

Osasuna Magna va sortir a totes. Volia el triomf després de dues jornades sense guanyar i una derrota per 5 a 0 davant Jaén. Al minut 8, Dani Saldise una de les perles del planter navarrès avançava el seu equip. Saldise, tot sol, fica el peu i supera Barrón. Un dia més al Palma li costava entrar al partit. Barrón era el millor home dels mallorquins damunt la pista, però el porter no va poder evitar al minut 16 el segon gol del Magna. El segon de Dani Saldise. Però un minut abans del descans, Fávero escurçà diferències amb aquest gran xut.

I la superioritat es traduí en encert. Primer, Maico al minut 22 superava Asier. Tres tocs. Barrón per Rojas i Rojas assisteix a Maico. Cada arribada del Palma es traduïa en perill i Chicho culminava la remuntada un minut després amb el 2 a 3. El Palma va haver de resistir les envestides de Xota. Els navarresos jugaren els darrers 6 minuts amb porter jugador i una altra vegada, la figura de Barrón va ser fonamental. 17 aturades va fer ahir el porter del Palma. En definitiva, setmana profitosa pel Palma amb 4 punts de 6 possibles en la gira per terres navarreses