X

Ciutadella retalla els dies d’atenció ciutadana sobre permisos i obres

El PP ho considera una "gravíssima errada", mentre que la batlessa defensa que així els tècnics podran assessorar millor

06/11/2017

Ciutadella retalla els dies d’atenció ciutadana sobre permisos i obres

L’Ajuntament de Ciutadella ha decidit tancar dos dies per setmana les seves oficines d’atenció al públic a les àrees d’Urbanisme i Governació, que són les que més poden afectar al ciutadà per la consulta sobre permisos, activitats o llicències d’obra. Aquests dos dies, els dimecres i els divendres, es desvia la gent a l’Oficina genèrica d’Atenció Ciutadana, l’OAC, situada a la planta baixa de l’edifici consistorial, on no es pot interactuar directament amb els tècnics.

El PP a l’oposició ho considera una “gravíssima errada” i entén que no fa altra cosa que allunyar al ciutadà de l’administració.

Però la interpretació de la batlessa Joana Gomila és ben diferent. Diu que així, obrint només la consulta els dilluns, dimarts i dijous, i amb cita prèvia, es reorganitza de forma més eficient l’atenció als ciutadans i es garanteix que els tècnics puguin atendre millor i ser més coneixedors dels temes sobre els que assessoren.

06/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris