X

Emaya investigarà una suposada agressió de dos dels seus operaris a un veïnat de Palma

El veí, del barri de Pere Garau, diu que l'únic que va fer és queixar-se del renou que causava un camió que feia net uns contenidors

06/11/2017

Emaya investigarà una suposada agressió de dos dels seus operaris a un veïnat de Palma

Un veïnat del barri de Pere Garau de Palma ha denunciat dos treballadors d’Emaya per agredir-lo després de queixar-se perquè feien renou.

Pedro, el suposat veí agredit, mostra a les càmeres d’IB3 Notícies les lesions que té arran de l’agressió que va patir divendres, segons diu, per part de dos operaris d’Emaya. Diu que l’únic que va fer és queixar-se del renou que causava un camió que feia net aquests contenidors. Recorda que eren les 7.00 hores i que no podia dormir. Assegura que el funcionari que estava fent feina el va empènyer amb una barra de ferro. Però diu que qui el va agredir amb més violència va ser un altre treballador d’Emaya que estava fora de servei i que té un bar al barri. El mateix dia va denunciar els fets a la Policia.

El suposat agressor nega els fets. Admet que varen discutir però diu que no va ser culpa seva i mostra un comunicat mèdic perquè diu que el varen haver d’atendre a l’ambulància. També ell ha presentat una denúncia per agressió.

Emaya, però, ja ha obert un expedient d’investigació per esclarir els fets.

06/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris