X

Desarticulada la principal xarxa de subministrament de cocaïna a Son Banya

La Policia Nacional ha detingut set persones

09/11/2017

Desarticulada la principal xarxa de subministrament de cocaïna a Son Banya

La Policia Nacional ha desarticulat la principal xarxa de subministrament de cocaïna als clans que operen en el poblat de Son Banya, a Palma. Una operació policial que ha culminat amb la detenció de set persones i set quilos de cocaïna intervinguts, informa el cos en un comunicat.

En aquesta investigació del Grup d’Estupefaents de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat de la Prefectura Superior de Policia a les Illes Balears, s’han desmantellat les vies i xarxes de subministrament de cocaïna al conegut com a clan del Moreno, i el germà de la també coneguda narcotraficant ‘La Paca’.

Tots dos, al costat d’altres clans relacionats familiarment amb aquest des de fa anys, mantenien diversos punts de venda de cocaïna i heroïna en el poblat de Son Banya.

Des de l’inici de la investigació, els investigadors van detectar diferents contactes entre els responsables del ressenyat clan i un empresari de la construcció amb seu a València i Mallorca, pertanyent al clan dels Valencians, amb àmplies ramificacions i nombrosos integrants radicats des de fa anys en el poblat.

09/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris