X

El Palma guanya i enlluerna davant el Catgas de Santa Coloma

Antonio Vadillo va fer debutar el mallorquí de 17 anys Pedro Palou

11/11/2017

El Palma Futsal vol demostrar que pot lluitar amb els equips més grans de la lliga. Ahir els mallorquins varen tornar a desplegar la seva millor versió i varen passar com un huracà per damunt del Catgas Energia i el superaren per 6-0. Ni dos minuts varen tardar els homes d’Antonio Vadillo a avançar-se al marcador. Diego Quintela roba la pilota al rival i, per davall les cames del porter Abraham, marca l’UN a 0. El Catgas va tenir l’empat a la jugada següent, però el xut va marxar alt. Maico va ampliar el marcador per als mallorquins amb aquest xut potent i dos minuts després, al 13, Chicho amb una gran rematada de volea va fer embogir el Palau de Son Moix.

Al segon temps, mateix guió que a la primera meitat. Maico, als dos minuts de la represa, va fer el 4 a 0 del Palma amb aquest golàs, el seu segon de la nit. Poc després li va tocar repetir a Diego Quintela. El futbolista gallec culmina una bona jugada col·lectiva i fa el cinquè del partit.

El set en blanc i la golejada la va tancar Eloy Rojas amb aquest potentíssim xut a l’escaire.