X

Crítics de Podem presentaran candidat propi a les municipals

La diputada Montse Seijas denuncia que les primàries de Podem estan manipulades

14/11/2017

Crítics de Podem presentaran candidat propi a les municipals

Persones afins a la diputada Montse Seijas, descontentes amb el funcionament del partit morat, s'estan organitzant per aconseguir representació a les administracions locals de Menorca.

Crítics de Podem presentaran candidatura pròpia a les pròximes eleccions municipals, previstes per d’aquí a un any i mig.

Persones afins a la diputada Montse Seijas, descontentes amb el funcionament del partit morat, s’estan organitzant per aconseguir representació a les administracions locals de Menorca. De moment, tenen previst presentar-se a Ciutadella, Maó, Alaior i Ferreries, tot i que no es descarta que també puguin fer-ho en la resta de municipis. Ho ha avançat aquest dimarts al matí la pròpia Seijas, en una entrevista a ‘Al Dia Menorca’ d’IB3 Ràdio.

La diputada menorquina, expulsada de Podem l’any passat, també ha acusat el seu expartit de manipular les primàries celebrades recentment i en les quals les bases van escollir la també menorquina Mae de la Concha com a nova secretària general de les Balears, en substitució d’Alberto Jarabo. Es mostra convençuda que Laura Camargo va ser la més votada i que Cristina Gómez va obtenir més suports del centenar que van fer-se públic. Tot plegat, assegura, per obeir les peticions provinents de la cúpula del partit.

A tot això, Seijas manté la seva innocència, després que el Jutjat de Primera Instància número 7 de Palma hagi desestimat la seva denuncia contra la seva expulsió de Podem. El jutge, que l’obliga a pagar les costes, confirma així que l’expulsió s’ajusta a dret i que es va fer complir el codi ètic del partit, sense incórrer en cap vulneració dels seus drets, tal i com al·legava.

La sentència impedeix a Seijas tornar a Podem, tot i que assegura que recorrerà davant l’Audència Nacional.

14/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris