X

Dos detenguts després d’una brega al barri palmesà de Gomila

L'home agredit va acabar amb el nas i algunes dents trencats

20/11/2017

Dos detenguts després d’una brega al barri palmesà de Gomila

Tot va passar a plena llum. Ahir, a les tres del capvespre, un grup d’amics que passava pel carrer de Joan Miró va decidir escalar un pal d’electricitat. En veure’ls, els homes que viuen just al balcó on acaba el pal, es varen pensar que entraven a robar a ca seva, segons fons de la policia nacional. Les primeres hipótesis apunten a que els dos homes, enfadats, baixaren i s’enfrontaren al grup d’amics. Duien un ganivet a la mà que finalment no utilitzaren. Finalment, un d’ells hauria pegat una potada a una de les persones que volien pujar al pal i li hauria romput el tabic nasal i varies dents. L’home va necessitar assistència mèdica i va ser traslladat a un centre hospitalari, on va ser donat d’alta més tard.

El presumpte agressor i l’home que anava amb ell varen ser detenguts per la policia nacional per un delicte de lesions. Avui han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs. Els veïns de la barriada de Gomila asseguren que les bregues com aquesta són molt habituals a la zona.

Precisament, aquest cap des setmana, la policia local i la nacional han fet una operació conjunta a la barriada: un control d’alcoholèmia i inspeccions a dos locals d’oci nocturn. Varen aixecar 9 actes per substancies estupefaents, 1 per tinença d’arma i 8 denúncies per botellot.

20/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris