X

Les guarderies de Menorca s’oposen a la regulació del Govern

Consideren que la proposta autonòmica no té sentit a Menorca, on el model existent funciona a la perfecció

21/11/2017

Les guarderies de Menorca s’oposen a la regulació del Govern

Les escoletes privades de Menorca, aquelles que no formen part de la xarxa de centre públics, s’han sumat a les crítiques per la  intenció del Govern de regular per decret les guarderies, uns negocis que actualment depenen d’una llicència municipal i que es distingeixen de les escoletes per brindar un servei essencialment assistencial . Consideren que la proposta autonòmica no té sentit a Menorca, on el model existent funciona a la perfecció. Preveuen, a més, que la nova normativa perjudicarà el nivell educatiu de tots els centres, inclosos els privats.

Ho ha assegurat la directora del Pitufilàndia, Ana Herreras.
 IB3´àudios Escolta aquí les seves declaracions

Aquest centre, que compta actualment amb una trentena d’alumnes, ofereix servei de menjador i horari fins a les 5 manco quart, a diferència de les escoletes reglades. Defensen, a més, que els seus preus són similars i que per tant, no són centres ‘low cost’. Ana Herreras considera que la regulació de les guarderies els faria incrementar els preus.

No obstant, les guarderies que no formen part de la xarxa pública són minoria i a Menorca se’n comptabilitzen tan sols 3 o 4.

21/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris