X

Cort projecta instal·lar escales mecanitzades per connectar el Terreno amb el passeig Marítim

L'Ajuntament de Palma espera també que a principi del 2018 es desbloquegi la construcció de 831 pisos de protecció oficial a Son Busquets

21/11/2017

Cort projecta instal·lar escales mecanitzades per connectar el Terreno amb el passeig Marítim

La primera fase consistirà a unir els eixos de Joan Miró amb el del passeig Marítim. Un vial unirà la plaça de Remígia Caubet amb el parc de sa Quarantena. Serà la primera de les cinc fases previstes per millorar el barri del Terreno i recuperar la connexió amb la mar. En la segona fase es preveu instal·lar-hi unes escales mecanitzades de pujada per fer-ho més accessible.

La primera fase s’executarà el primer trimestre del 2018, costarà 490.000 euros, la meitat dels quals provenen de fons europeus.

Cort espera també que a principi del 2018 es desbloquegi la construcció de 831 pisos de protecció oficial a Son Busquets. Fa 14 anys que els militars deixaren el quarter, i l’herba i l’abandonament han guanyat terreny a les instal·lacions. L’informe de la comissió de Medi Ambient es podria aprovar dijous que ve. Si és favorable, el principi del final és més a prop.

El Ministeri de Defensa, propietari dels terrenys, probablement els vendrà a una promotora privada per a la construcció dels pisos. Del total d’habitatges previstos, 680 es comercialitzaran.

21/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris