X

Ciutadella arrenjarà els trams de perill del passeig Marítim on l’asfalt s’ha enfonsat

L'Ajuntament esperarà que acabin les obres del carrer Mallorca per facilitar que els busos puguin passar per una de les dues vies i així no col·lapsar el centre

23/11/2017

Ciutadella arrenjarà els trams de perill del passeig Marítim on l’asfalt s’ha enfonsat

L’Ajuntament de Ciutadella arrenjarà de forma imminent els trams del passeig Marítim on l’asfalt s’ha enfonsat uns centímetres. Es tracta d’una situació de perill sobre la circulació, de la qual ja havien alertat en els seus informes els tècnics municipals. Sobretot perquè, especialment des que es va tancar el carrer Mallorca per obres, el passeig suporta el pas diari de vehicles pesats, en especial els autobusos que cobreixen ruta amb les platges i urbanitzacions de la costa sud.

La junta de govern municipal ha aprovat el projecte, pressupostat en 33.000 euros i que preveu fer-hi obres durant poc menys d’un mes. El problema és que no s’hi podrà començar a actuar fins que no hagi conclòs la segona fase d’obres al carrer Mallorca, ja que els busos han de passar per una o altra via per tal de no crear un col·lapse de trànsit al centre.

L’aprovació del projecte de reparació dels trams enfonsats del passeig Marítim coincideix amb les obres de reasfaltat i millora que l’Ajuntament durà a terme en 17 carrers de la ciutat, molts d’ells llindants precisament amb aquesta zona. És el cas del carrer Àngel Ruiz i Pablo, que enllaça el passeig de Sant Nicolau amb el Marítim, i on es vol aprofitar per resituar l’arbrat i aixamplar les voreres. És part dels 94 carrers afectats a tot Menorca pels desperfectes en la instal·lació de fibra òptica que el Consell pagarà amb un pressupost total d’1 milió 300 mil euros.

23/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris