X

Darrer dia de feina pel personal d’Air Berlin a Mallorca

Presenten demandes individuals i col.lectives contra la companyia, que no els ha pagat cap indemnització

24/11/2017

Darrer dia de feina pel personal d’Air Berlin a Mallorca

Darrer dia de feina del personal d’Air Berlin a Mallorca. Ha estat un dia de comiats a les oficines del polígon de Son Castelló de Palma. Abraçades, llàgrimes i cares llargues entre els treballadors i treballadores de la companyia en el seu darrer dia de feina.

Justícia és el que demana el ja expersonal de la companyia a Mallorca. Han presentat demandes individuals i també una de col·lectiva per reclamar la indemnització que Air Berlín ara no els vol pagar. Per a qui ha estat el director d’Air Berlin a Palma durant els darrers anys, el d’avui és un dia molt difícil.

Air Berlin ha estat fins l’any passat la companyia líder a Mallorca en nombre de desplaçaments. La relació amb les Balears s’inicià l’any 1979. Aquestes imatges corresponen al 30 aniversari del primer vol d’Air Berlin que sortí de Mallorca. Es celebrà amb una festa a l’aeroport de Son Sant Joan. Unes imatges que contrasten amb les que hem captat avui: unes oficines que tanquen una història d’èxit que ha acabat amb la desaparició de la companyia.

24/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris