X

L’Atlètic Balears i el Formentera juguen pendents de la banqueta

La Penya, a 7 punts de la salvació, rep l'Alcoyano

25/11/2017

L’Atlètic Balears i el Formentera juguen pendents de la banqueta

Duel directe però d’ambició inesperada aguarda demà a Son Malferit. La Llagostera ocupa plaça de descens a només 4 punts dels balearicos, que es retrobaran amb un símbol del club, Esteban Muñoz. Homenatges nostàlgics a banda, la victòria és un imperatiu per no arribar a desembre sense haver guanyat a casa. Per aquesta nova oportunitat de redempció, De la Morena haurà de gestionar esforços, especialment al mig del camp, per mor de la grip de Malik i el virus estomacal que ha debilitat Fullana.

També sudokus ha de resoldre a Formentera Tito García Sanjuán abans de la ruta per camps mítics. L’avantsala de la històrica visita copera a San Mamés es viu a la Nova Creu Alta de Sabadell, on es vol perllongar la ratxa de tres jornades sense perdre. El sancionat Bonilla queda a casa, mentre que Daylos, Vinicius i Foby viatgen, però el seu concurs és dubtós per molèsties físiques.

Del que no hi ha dubte és de la situació complicada que afecta la Penya, penúltima a 6 punts del play out i a 7 de la salvació. Arriba l’Alcoyano: l’equip de la moral per excel·lència, encara que els pitiüsos d’això també van sobrats. A la lluita de demà Dani Mori haurà de cobrir el forat de la defensa: Pau Pomar i Navarro són baixa per lesió.

25/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris