X

Derrota del Mallorca B a Felanitx, dissabte a 3a divisió

El líder va caure derrotat a Es Torrentó gràcies als gols de Nico Rubio i Jaume Mut

26/11/2017

Victòria 2 a un del Felanitx contra el líder, el Mallorca B. El conjunt felanitxer, quart a la classificació, evidencia que és ferm candidat a lluitar per ser al playoff. Els locals es van avançar al minut sis de partit. Treta de falta que Nico remata al fons de la xarxa. I per l’altre costat arriba el segon. La centrada és mil·limètrica i Jaume Mut, gairebé a plaer, marca el 2 a 0. De cap, els dos gols del Felanitx. I abans del descans, al minut 41, extraordinària la carrera de James; se’n va per cames, i d’aquesta manera fa el 2 a UN. El marcador ja no tornaria a canviar.

El Felanitx és quart amb 36 punts i tercer és el Poblense amb 37. Golejada ahir del conjunt de sa Pobla. 7 a UN contra el Petra. Biel Gili va fer els dos primers. El primer als sis minuts i el segon just superada la mitja hora de joc. El tercer va ser obra de Jaime al minut 37. Amb el 3 a 0 es va arribar al descans. A la represa, Aitor Pons va fer el 4 a 0. Minut 57. Salinas al 82 va escurçar distàncies. I en tres minuts, entre el 84 i el 87, el Poblense va fer tres gols més: Serramitja, Agustín i Paco Plata.

Tampoc va fallar l’Eivissa, que és segon amb amb 38 punts a només un del Mallorca. Victòria Un a 0 a Can Misses davant el Constància.

I també jugat ahir, empat a UN entre el Ferriolense i el Mercadal. Quarta jornada sense perde de l’equip de Julián Calzada, que està fora de les posicions de descens. Luis Martínez, amb un xut ras, va avançar el Mercadal al minut 18 de la primera part. Amb el 0 a UN es va arribar al descans. L’empat dels mallorquins va arribar al 61 de partit, obra de Tomeu Bauzà. Jugats ahir també: Santa Catalina UN, Manacor UN, i Collerense 2, Platges de Calvià UN.