X

L’Escola Superior de Tècnics de Manteniment d’Instal·lacions Hoteleres arrencarà el curs que ve

La formació serà de tres anys i les pràctiques es faran a hotels

28/11/2017

L’Escola Superior de Tècnics de Manteniment d’Instal·lacions Hoteleres arrencarà el curs que ve

El curs que ve, Mallorca tendrà la primera Escola Superior de Tècnics de Manteniment d’Instal·lacions Hoteleres de tot el món. Serà un títol propi homologat pel SOIB i formarà professionals adaptats a les noves competències que requereix la que és la principal indústria de les Illes. L’escola estarà ubicada a l’antic parc de bombers de Son Castelló.
L’Escola Superior de Tècnics de Manteniment d’Instal·lacions Hoteleres rebrà els primers alumnes l’octubre de l’any que ve. Seran unes 25 persones. Els estudis seran de tres anys i s’impartirà formació en electricitat, fontaneria o climatització, però, també, en les noves competències que requereix la professió. El president de Biolinea-Dr. Crespí, Sebastià Crespí, ha incidit en la necessitat que els professionals es formin amb coneixements com la sanitat ambiental, les noves tecnologies en telecomunicacions o les bones pràctiques i l’ètica professional.

La iniciativa és pionera al món i sorgeix, diuen les entitats que hi ha al darrere (Biolinea-Dr. Crespí, l’Associació d’Insdustrials de Mallorca i la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca), de la necessitat real que tenen avui deia els empresaris per trobar professionals qualificats.

L’Escola de Tècnics en Manteniment pretén posar en valor el paper de la formació professional, la gran oblidada, ha dit el president d’Asima, Francisco Martorell, a l’hora d’accedir al món laboral i millorar la competitivitat i productivitat de les empreses.

A l’espera d’enllestir els detalls curriculars de la formació que s’impartirà a l’Escola Superior de Tècnics de Manteniment d’Instal·lacions Hoteleres, la idea és que sigui dual i que a l’hora que els alumnes es formen, comencin també a fer feina als hotels.

28/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris