X

El Bisbat de Mallorca ja té nou equip de Consell episcopal

El bisbe Sebastià Taltavull destaca que és important oferir una comunicació oberta i transparent

29/11/2017

El Bisbat de Mallorca ja té nou equip de Consell episcopal

El Consell episcopal del Bisbat de Mallorca compta, des d’aquest dimecres, amb quatre noves incorporacions. Quatre noms nous que s’afegeixen als membres que ja en formaven part i renoven el càrrec o que n’assumeixen noves funcions. Tot plegat un equip de confiança elaborat pel bisbe.

La primera incorporació és Marià Gastalver, capellà de Sóller, i que ocuparà el càrrec de vicari territorial de Palma i l’arxiprestat de Ponent i Miramar-Vall de Sóller. Antoni Cañellas, rector de Santa Maria, ha estat nomenat vicari per la vida consagrada i la pietat popular.

El capellà de Llucmajor, Eugeni Rodríguez, serà el responsable de delegacions i moviments, mentre que Francesc Vicens, prior de Pollença, s’encarregarà de l’arxiprestat de Lluc-Raiguer, Llevant, Migjorn i el Pla.

L’actual vicari general, Antoni Vera, es manté en el seu càrrec i es confirma com a secretari general Jaume Estela que, a més, exercirà de moderador de la cúria. Renoven al Consell Nadal Bernat, que ho fa com a vicari per les relacions institucionals i patrimoni històric i cultural i Miquel Gual per a l’educació i formació. Un equip de consellers amb funcions ben delimitades.

A l’acte de jurament, el bisbe Sebastià Taltavull ha destacat que l’evangelització ha de ser l’eix transversal de les seves actuacions i que per això és important oferir una comunicació oberta i transparent.

29/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris