X

El calvari penitenciari de Maria Antònia Munar

Acumula 4 condemnes que sumen 14 anys de presó

29/11/2017

El calvari penitenciari de Maria Antònia Munar

El calvari penitenciari de Maria Antònia Munar començava el 24 de juliol de 2013. Aquell dia acudí a l’Audiència Provincial de Palma en el seu cotxe particular i en sortí, hores més tard, en un cotxe de la Policia, custodiada per dos agents, en direcció a la presó de Palma. Han passat 4 anys, 4 mesos i 5 dies. És el temps que Munar du dins la presó. No ha gaudit de cap permís. Només n’ha sortit per acudir a noves cites amb la justícia.
Maria Antònia Munar acumula 4 condemnes. Sumen, en total, 14 anys de presó dels quals, ja n’ha complit més d’una quarta part.
La darrera vegada que vèrem i sentírem Munar va ser també a l’Audiència era l’octubre de l’any passat, al judici on va reconèixer haver cobrat una comissió milionària per Can Domenge. Era la primera vegada que confessava un delicte de corrupció.
Davant un jurat popular Munar canviava d’estratègia i reconeixia els fets. Fa 8 anys, al mateix escenari on ha anat aquest dimecres, acudia, en cotxe oficial, per declarar llavors com a imputada, precisament, en el cas Can Domenge.

29/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris