X

El govern espanyol transfereix 70 milions d’euros a les comunitats per a educació

Els ajuts serà per a llibres de text i lluita contra l'abandonament escolar i a les Balears li pertoquen més de 6 milions d'euros

01/12/2017

El govern espanyol transfereix 70 milions d’euros a les comunitats per a educació

El govern espanyol ha provat ajudes a les Comunitats Autònomes (CCAA) per valor de 70 milions d’euros, la majoria per a llibres de text i lluita contra l’abandonament escolar. A les Balears li pertoquen més de 6 milions.

L’executiu de Mariano Rajoy també ha aprovat, en la reunió del consell de ministres d’aquest divendres, l’Estratègia de Seguretat Nacional per als pròxims anys que inclou per primera vegada els ciberatacs. També preveu el terrorisme jihadista i les crisis migratòries.

Dins les competències que l’article 155 dona al govern central, el consell de ministres ha autoritzat el pagament de 900 milions d’euros per a les pagues extres dels funcionaris catalans. El portaveu, Íñigo Méndez de Vigo, considera que un mes després de l’aplicació de l’article que intervé l’autonomia catalana, el balanç és positiu, i considera que la “normalitat democràtica” ha tornat a Catalunya.

01/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris