X

El Mallorca B continua líder i l’Eivissa li segueix el pas

El filial es manté líder després de guanyar per 2 a 0 el Collerense, mentre que l'Eivisa va treure els tres punts d'Esporles

03/12/2017

Victòria 2 a 0 del Malloca B, líder de Tercera, contra el Collerense. Stephen al minut 8 de partit feia el primer. Xut ras des de fora de l’àrea, que acaba al fons de la xarxa. El segon arribava a la segona part. Falta dins l’àrea, l’àrbitre xiula penal i transforma Ángel Sánchez.
Tampoc va fallar l’Eivissa en la seva visita a l’Esporles. Gregori, al minut 72, va fer l’únic gol del partit. Els eivissencs amb 41 punts són segons a només un punt del Mallorca.
Tercer és el Poblense amb 40, que ahir va golejar 0-6 al Platges de Calvià. El primer d’Aitor Pons abans del quart d’hora de joc. Col·locat i a l’escaire. Al minut 19, Biel Gili culminava així aquesta jugada. Era el 0 a 2. 10 minuts després, Aitor Pons, a plaer, feia el tercer.
Amb el 0 a 3 es va arribar al descans. A la represa, Oller marcava el 0 a 4. Gilardoni de falta feia el 0 a 5. Magistral el llançament. I ja al 87 Aitor Pons feia el 0 a 6 i culminava el hat-trick.
A l’altra partit jugat ahir Llosetense 2 – Ferriolense 5. El Constància-Felanitx va ser ajornat per mal estat del terreny de joc per mor de les pluges.