X

La comunitat educativa, dividida sobre la limitació dels deures

Els pares veuen amb bon ulls aquesta limitació, però Alternativa i Unió Obrera Balear consideren que ataca el dret de càtedra dels docents

07/12/2017

La comunitat educativa, dividida sobre la limitació dels deures

El document elaborat per la direcció general de Planificació de la Conselleria d’Educació recomana a les escoles no superar els 60 minuts diaris de deures a educació primària, i els 120 al segon cicle d’educació Secundària, a més de respectar els caps de setmana i els períodes de vacances escolars. També demana als centres que els infants puguin fer els deures de manera autònoma sense l’ajuda dels pares.

Pel que fa als sindicats de l’educació, Alternativa i Unió Obrera Balear consideren que aquesta recomanació ataca el dret de càtedra dels docents i també l’autonomia dels centres.

Des de CCOO consideren positiva aquesta limitació, mentre que l’STEI demana que s’organitzi millor el temps a les escoles perquè sigui més eficaç i efectiu.

Aquesta recomanació s’haurà d’aprovar als claustres dels centres i després d’informar-ne el Consell Escolar s’inclouria a la programació de l’escola per al pròxim curs 2018/19.


 Educació recomana no superar una hora al dia els deures a Primària

07/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris