X

L’exèrcit celebra el dia de la patrona d’infanteria

La Puríssima és la patrona del l'arma d'infanteria

08/12/2017

L’exèrcit celebra el dia de la patrona d’infanteria

Les principals autoritats de les Illes Balears han assistit aquest matí als actes de la Immaculada al quarter Jaume II. Institucions com el Parlament, el Govern Balear i el central així com les forces polítiques, excepte Podem i Més, hi han estat representats.

Un dels homenatges ha tingut lloc quan l’agent consular nord-americana a les Illes, Kimberly Marshall, ha imposat la medalla del mèrit de l’exèrcit a dos components del regiment de les Balears per la seva missió a l’Iraq: el capità José Carlos Ramírez i el caporal primer Javier Fresno.

Posteriorment, el comandant general de les Balears, Juan Cifuentes, i la presidenta del Govern, Francina Armengol, han dipositat la tradicional ofrena floral al monòlit en record als que han donat la vida per Espanya. El comandant general i la delegada del Govern central, Maria Salom, han destacat la feina de la Infanteria.

Enguany es commemora el 125 aniversari de la Declaració de la Puríssima com a patrona de l’arma d’infanteria, el cos eclesiàstic de l’Exèrcit, de l’Estat Major i del cos jurídic militar.

08/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris