X

Comencen a arribar els mallorquins afectats per les cancel·lacions de vols a Alemanya

Durant el dematí s'han registrat cops de vent de fins a 85 km/h a l'aeroport de Son Sant Joan

11/12/2017

Comencen a arribar els mallorquins afectats per les cancel·lacions de vols a Alemanya

Retards en algunes connexions amb Alemanya

Dels 208 vols programats per al dia d’avui a l’aeroport de Son Sant Joan, de moment, s’han produït tres cancel·lacions. Cap d’elles, però, afecta a vols comercials. Es tracta d’un vol privat i de dos posicionals sense passatgers.

Sí s’estan registrant, en canvi, alguns retards. Principalment en connexions tant de sortida com d’arribada amb aeroports alemanys. Un dels afectats per aquests retards ha estat un procedent de Düsseldorf. Ha arribat, amb 24 hores de retard, avui migdia quan ho hauria hagut de fer ahir damunt les 13 h.

IB3 Notícies ha parlat amb alguns dels passatgers i ens han explicat com han estat aquestes hores d’incertesa. Es queixen, diuen, que la companyia aèria no els facilitàs allotjament per poder passar aquesta nit extra obligada de pont.

Centenars de balears continuen sense poder tornar a casa

Però no són els únics. Centenars de balears, que havien viatjat durant el pont de la Constitució a Europa central, encara intenten tornar. Molts havien de tornar ahir a casa i es van trobar amb la cancel·lació dels seus vols.

La majoria ha hagut de cercar hotel i pagar-lo de la seva butxaca per esperar a ser recol·locat en el següent vol disponible. En alguns casos no podran tornar a les Illes fins demà.

El fort temporal de vent i neu que afecta mig continent europeu ha obligat a tancar aeroports i cancel·lar milers de vols, especialment a Alemanya, França i el Regne Unit. En les darreres hores, la situació ha començat a normalitzar-se. L’aeroport de Frankfurt ha tornat a operar, tot i que s’han cancel·lat 77 vols.

Les cancel·lacions de vols afecten també tot Espanya, on la borrasca Ana manté en alerta 44 províncies per pluges, vent i neu.

11/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris