X

Continua la recerca del pescador engolit per la mar a Santa Ponça

La recerca continuarà mentre faci claror

11/12/2017

Continua la recerca del pescador engolit per la mar a Santa Ponça

El cerquen per terra i per aire, ja que les condicions meteorològiques no han permès que els mitjans marítims hagin sortit a la mar la segona jornada de recerca. Des de l’espigó del Club Nàutic de Santa Ponça alguns mariners miraven la mar cercant alguna pista del desaparegut. L’helicòpter de la Guàrdia Civil ha començat la recerca quan les ratxes de vent l’hi han permès volar i després de diverses batudes a la badia de Santa Ponça ha tornat a la seva base.

Per terra, efectius de Protecció Civil, Policia Local de Calvià i agents de la Guàrdia Civil han continuat cercant. El grup especial d’activitats subaquàtiques, els GEAS, tampoc han pogut sortir a la mar i han donat suport des de terra. Es preveu que la recerca continuï mentre faci claror.

Al Port d’Andratx, el vent ha buidat el passeig. L’onatge ha tret de la mar les algues que han quedat en mig de la vorera. La borrasca ‘Ana’ s’ha fet notar.

Una altra zona especialment afectada és la Colònia de Sant Jordi amb ones de fins a quatre metres d’altura i vent de més de 70 quilòmetres per hora.

La borrasca ha provocat 68 incidents a les Illes Balears entre els quals es troben despreniments d’elements urbans, caigudes d’arbres i obstacles a la calçada.


 El temporal ‘Anna’ a les Illes: un pescador desaparegut a Santa Ponça, cancel·lacions als aeroports i ports tancats

11/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris