X

El Govern sol·licita una reunió amb Arias Cañete perquè l’Estat rectifiqui sobre les centrals tèrmiques

El conseller Marc Pons demanarà al comissari europeu de Medi Ambient que l'Estat prioritzi la salut dels ciutadans als interessos econòmics i prengui mesures per reduir la contaminació

12/12/2017

El Govern sol·licita una reunió amb Arias Cañete perquè l’Estat rectifiqui sobre les centrals tèrmiques

El conseller de Territori, Marc Pons, al ple del Parlament aquest dimarts.

El Govern ja ha demanat una reunió amb el comissari europeu de Medi Ambient, Miguel Arias Cañete, per intentar que l’Estat rectifiqui la seva negativa a reduir l’activitat de les centrals tèrmiques de les Balears.

A més, demana a l’Estat que prioritzi la salut dels ciutadans als interessos econòmics i prengui mesures per reduir la contaminació. Ho ha dit al ple del Parlament el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, en resposta a una pregunta del diputat menorquí de Podem David Martínez.

Ho ha fet en clara referència a la negativa de l’Estat a acceptar la proposta del Govern de reconvertir la central tèrmica de Maó al gas natural i clausurar progressivament la del Murterar. Pons ha replicat sobre què farà el Govern per frenar l’afectació que provoca la contaminació en la salut de les persones i que ha quedat acreditada en estudis com el presentat recentment pel col·lectiu de les Directrius Estratègiques de Menorca.

12/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris