X

Baixen un 20% les contractacions del transport discrecional per a excursions

Tot i l'increment de turistes, el sector assegura que els resultats no han acabat d'acompanyar-los

13/12/2017

Baixen un 20%25 les contractacions del transport discrecional per a excursions

En una temporada en la qual l’arribada de turistes s’ha incrementat, el transport discrecional assegura que els resultats no han acabat d’acompanyar. Principalment pel que fa a la contractació d’autocars per a excursions que ha davallat, enguany, un 20% alhora que les empreses han hagut de pagar taxes per aparcar en algunes zones com sa Calobra.

Un any més i tot i les inspeccions que hi ha, diu el sector, també ha hagut de conviure amb l’intrusisme, especialment a Eivissa. Persones i vehicles sense targeta administrativa que exerceixen la seva professió sense cap garantia.

Pel que fa a la flota, tot i que a les Illes, en els darrers anys, moltes de les empreses han invertit una gran quantitat de doblers a comprar autocars nous, el sector demana la implicació de l’administració autonòmica. Uns estímuls, diuen, per incentivar-ne la renovació.

Espanya és, de fet, un dels pocs països on s’estableix una edat de jubilació als vehicles destinats al transport públic: 16 anys com a màxim, en el cas del transport escolar.

13/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris