X

“Ambient tens” en l’executiva de MÉS que analitza el futur de Barceló

Miquel Ensenyat assegura que el comportament del vicepresident del Govern "ha estat més per un error de prudència que de codi ètic" del partit

13/12/2017

“Ambient tens” en l’executiva de MÉS que analitza el futur de Barceló

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha qualificat de “tens i de preocupació en l’ambient” de la reunió que se celebra avui horabaixa la comissió executiva de MÉS per Mallorca, que analitza el futur polític del vicepresident del Govern, Biel Barceló, després de saber-se que el també conseller de Turisme va fer un viatge pagat a Punta Cana com convidat d’un programa esportiu patrocinat per una empresa turística.

Ensenyat ha assistit a aquesta trobada que ha començat poc abans de les 17.00 hores a la seu de MÉS a Palma (al carrer General Riera) però l’ha abandonat una hora més tard perquè tenia un acte oficial com a president del Consell. A la sortida, Ensenyat ha assegurat, al seu parer, que el comportament de Barceló “ha estat més per un error de prudència que de codi ètic” del partit.

Es preveu que la reunió es perllongui durant les properes hores i, al final de la mateixa, s’espera que hi hagi declaracions dels assistents, entre ells del propi Barceló, en una roda de premsa.

13/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris