X

Promotors de Santandria denuncien l’Ajuntament de Ciutadella per “inactivitat”

El Tribunal Suprem rebutja la darrera demanda de l'Ajuntament de Sant Lluís, que ja no podrà evitar la indemnització per la demolició del xalet de Binifadet

14/12/2017

Promotors de Santandria denuncien l’Ajuntament de Ciutadella per “inactivitat”

Els propietaris del sector A-3 de Santandria, on estava previst construir un hotel de quatre estrelles, un pàrquing per a 158 cotxes i 24 xalets, han interposat un contenciós contra l’Ajuntament de Ciutadella per la seva “inactivitat”. Acusen l’administració de no haver adaptat el Pla General al PTI perquè el projecte pugui tirar endavant. Des que en 2003 l’aprovació del PTI el va frenar, res no s’ha fet, i d’açò han passat ja 14 anys.

La defensa municipal, que ja s’ha fet arribar al tribunal, és que el nou planejament que ara s’està revisant contemplarà aquesta zona. És a dir, que el projecte es podrà dur a terme, però d’aquí a uns anys, quan el nou Pla General estigui aprovat.

D’altra banda, el Tribunal Suprem ha rebutjat també la darrera demanda de l’Ajuntament de Sant Lluís, per un suposat error judicial i, per tant, ja no podrà evitar el pagament de la indemnització al propietari de Binifadet per la demolició del seu xalet. El consistori encara no n’ha calculat el cost, però el propietari reclamava prop de dos milions d’euros. I tot perquè se li va maldonar una llicència i amb ella va edificar un habitatge que, després, el mateix ajuntament li va fer demolir.

14/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris