X

El Mallorca B és campió d’hivern després de derrotar el Poblense

El filial s'imposà 1 a 3 i el Poblense acaba amb deu per l'expulsió de Damià Ramos

17/12/2017

A la Tercera Divisió, empats a domicili de Constància i Platges de Calvià i victòria del Felanitx, que manté el ritme i és tercer després de guanyar l’Esporles per 1 a 0. L’equip de Jaume Mut està a tres punts del Mallorca B, que va recuperar el lideratge a Sa Pobla. I això que Aitor Pons va avançar els locals al primer minut de joc. Però al minut 34, Rodado va empatar de penal en una jugada en la qual el Poblense es va quedar amb 10. Ja al segon temps, de nou Rodado i Alberto varen sentenciar. El Mallorca B s’ha proclamat així campió d’hivern. L’Alcúdia continua amb opcions d’enganxar-se al play off d’ascens. L’equip de Pep Barceló va tirar endavant un partit molt complicat al camp del Santa Catalina. Un gol de Lima al minut 85 després d’una sèrie de rebots va donar la victòria al conjunt alcudienc. Un triomf que els permet tancar la primera volta del campionat a la cinquena plaça a 4 punts del Poblense, quart a la taula.