X

Derrota de l’Iberostar davant el Leyma Corunya que el deixa més aprop del descens que del playoff

Els de Xavi Sastre varen caure per 90 a 97. Rafa Huertas i Carles Bivià foren els màxims anotadors del seu equip

17/12/2017

Son Moix es preparava per celebrar la tercera victòria consecutiva a casa i apropar-se al playoff. L’inici de partit va donar pistes sobre què es veuria durant els 40 minuts. Punts i més punts. L’Iberostar Palma va començar amb 4 triples consecutius, 3 d’ells d’un gran Rafa Huertas, màxim anotador del partit amb 21 punts juntament amb Carles Bivià.

Tot i així, els de Xavi Sastre varen anar per darrere al marcador durant pràcticament tot el partit. El primer quart va finalitzar amb un 22 a 29. I abans del descans, el Leyma Corunya va ampliar la distància fins als 10 punts. 48 a 58.

Els palmesans varen viure el seu millor moment al tercer quart. Després d’un desavantatge màxim de 14 punts, varen aconseguir empatar a 68 amb un nou triple de Huertas. Però la reacció dels gallecs va ser immediata i amb un encert contra el qual poc es podia fer.

Ara toca aixecar-se i preparar el partit de divendres. El Palma visitarà la pista de l’Oviedo.