X

Creixen els usuaris de Bicipalma un 45% en cinc anys

La reestructuració de les Avingudes i la creació del tramvia són assumptes pendents per Cort

18/12/2017

Creixen els usuaris de Bicipalma un 45%25 en cinc anys

Actualment Palma compta amb 82 quilòmetres de xarxa ciclista i s’espera que creixi encara més. Des de la creació de Bicipalma els seus usuaris han crescut un 45%. La renovació de la meitat de flota d’aquest servei, la creació d’ancoratges més segurs i la inversió en infraestructura ciclista en són les raons. Per molts usuaris, els assumptes pendents són els robatoris i la seguretat a l’hora de circular per dins Ciutat.

En un futur proper, des de la regidoria de Mobilitat es pretén connectar la zona de la carretera de Valldemossa amb el cementiri de Palma,a més, de crear una ruta per la zona de Es Vivero. El regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, reconeix que hi ha més temes pendents a la seva agenda, com ara, la reestructuració de les Avingudes i la creació del tramvia.

A tot l’estat, 3 de cada 4 espanyols tenen una bicicleta i l’empren pels seus desplaçaments més quotidians. El 50% l’utilitza per qüestions de mobilitat, ecologia i també economia. Aquestes dades s’extreuen del Baròmetre de la Bici a Espanya.

18/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris