X

Els menorquins creuen que Ciutadans guanyarà les eleccions catalanes

Esquerra Republicana és l'altre partit polític que veuen amb més possibilitats de guanyar

20/12/2017

Els menorquins creuen que Ciutadans guanyarà les eleccions catalanes

Demà se celebren a Catalunya unes eleccions autonòmiques singulars, convocades per Mariano Rajoy després de la declaració d’independència proclamada pel govern liderat per Carles Puigdemont. A més, després de molts anys es tornaran a celebrar unes eleccions en un dia laborable i amb dos blocs clarament diferenciats, el bloc independentista i el bloc constitucionalista.

Aquest any no hi haurà sondeig electoral, però els menorquins s’han mullat i creuen que la victòria estarà molt disputada, tot i que el partit liderat per Inés Arrimades, Ciutadans, tindria una mica més de suport. Tot i això, no creuen que els partits constitucionalistes arribin a una majoria absoluta, com tampoc els independentistes. El segon partit que creuen que té més possibilitats és Esquerra Republicana.

Avui més de 5 milions i mig de catalans estant de jornada de reflexió. Demà s’espera una participació històrica, que superaria els resultats de les últimes eleccions autonòmiques a Catalunya, celebrades el 27 de setembre del 2015, amb una participació de més del 77%.

 

 

20/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris