X

Son Malferit, l’assignatura pendent de l’Atlètic Balears

No ha guanyat cap partit a casa a la primera volta

20/12/2017

Son Malferit, l’assignatura pendent de l’Atlètic Balears

Son Malferit s’ha convertit en un malson per a l’Atlètic Balears. Cada vegada que trepitja la gespa els fantasmes s’apoderen del recinte balearico… Els blanc-i-blaus no han estat capaços de guanyar cap partit dels nou que hi han disputat a la primera volta, 6 empats i 3 derrotes s un trist balanç per a un equip que aspirava a l’ascens o almanco al playoff.

Aquesta és la pitjor primera volta a Son Malferit, però cap de les altres 3 han estat per amollar coets. La millor va ser la 2015-2016 amb 4 victòries, 3 empats i 2 derrotes… L’equip va acabar la primera part del curs amb 26 punts i vuitè a la classificació, uns números que no varen salvar Gustavo Siviero que a la jornada 14 ja havia estat destituït.

Un altre registre curiós que ens deixa Son Malferit és, precisament, que cap entrenador ha començat i ha acabat la temporada. La 14-15 Nico López va deixar pas a Siviero, l’argentí va iniciar-l’etapa següent, però Ziege va agafar-ne el relleu. La 16-17 va estrenar-la l’alemany però Josico va dirigir els darrers 9 partits de lliga. Aquesta temporada Armando de la Morena va ser destituït a la jornada 16 després de perdre contra el Llagostera, i Horacio Melgarejo l’escollit per ocupar el seu lloc.

En definitiva dels 198 punts que s’han disputat a la carretera de Manacor el Balears ha sumat 103, poc més de la mitat.

20/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris